Hoe kan ik niet moe het spelen van basketbal

Hoe kan ik niet moe het spelen van basketbal


Het spelen van basketbal vergt veel sprints en stopt, en dit is hoe je je lichaam moet de conditie, zodat u kunt voorkomen dat je te moe op het basketbalveld. Basketbal oefeningen richten zich op te eisen een hoge hoeveelheid kracht van je spieren in snelle uitbarstingen. Het mengen van de abrupte oefeningen met lange jogt kan je lichaam in de best mogelijke vorm, zodat u kunt uw team helpen overleven je tegenstander.

instructies

1 Joggen tussen de drie en zes keer per week op een regelmatige basis gedurende ongeveer 30 minuten per keer. Je zal beginnen om uithoudingsvermogen op te bouwen na ongeveer 15 minuten joggen, dus 30 minuten is een fatsoenlijk doel. Extra joggen tijd zal uw uithoudingsvermogen nog meer te verbeteren en het combineren van sprints zal helpen uw lichaam te reageren op veranderingen in snelheid, die regelmatig voorkomen in basketbal. Terwijl basketbal is meer een sprint-en-stop methode van de oefening, zal op lange afstand lopen uw vermogen om uit te voeren vanaf tip-off om het laatste fluitsignaal te verhogen.

2 Begin bij de baseline en dan lopen en raak de vrije worplijn. Ren terug naar de baseline en dan lopen en raak de half-court lijn. Ren terug naar de baseline en ren dan naar de vrije worplijn aan de andere kant van de rechtbank en daarna verder tot aan de basislijn te raken aan de andere kant van de rechtbank. Proberen om de boor binnen 30 seconden te voltooien. Voltooiing van de boor een keer als je het combineert met stap 3, maar doe het drie keer met twee minuten pauzes tussen als je niet bent. Herhaal dit voor tussen de drie en zes keer per week.

3 Herhaal loopt van en naar de uitgangswaarde, terwijl het verhogen van uw knieën hoog in de lucht en raken ze met de palmen van je handen. Herhaal de oefening, maar raak je hielen op de palm van je handen achter je billen. Voltooi een totaal van drie sets met een twee-minuten pauze ertussen. Voltooiing van de boor een keer als je het combineert met stap 2, maar doe een totaal van drie herhalingen met twee minuten pauzes tussen als je niet bent. Herhaal dit voor tussen de drie en zes keer per week.

4 Ren van uw zijlijn naar de andere zijlijn 17 keer. Elke keer dat u een nevenactiviteit tally een ander nummer te bereiken op weg naar 17. Als u dit kunt doen binnen een minuut, bent u goed-geconditioneerd om basketbal te spelen, volgens Basketball boren en toneelstukken, een website die door basketbal coaches. Herhaal 3-6 keer per week.

5 Staan naast het basketbal met je voeten naast elkaar. Spring heen en weer over de bal zo snel als je kunt voor 30 seconden. Tellen hoe vaak je spring over in de 30 seconden en proberen om elke dag te verbeteren. Compleet drie sets met 30 seconden pauzes tussen. Herhaal de boor 3-6 keer per week. De boor traint uw plyometric reacties, die je lichaam veroorzaakt minder moe te worden bij het uitoefenen van een snelle spierbewegingen zoals springen.

6 Neem een ​​korte pauze wanneer uw team is op zijn offensief eind van de rechtbank. Je team moet passeren de bal rond voordat het maken van een poging om de hoepel, zodat iedereen een adem te komen. Dit vereist inspanning van het verdedigende team, maar je team kan energie te herwinnen door het passeren van de bal rond voordat het schot klok afloopt. Als de tegenstander de actie tot op zekere hoogte als het de bal beheerst, moet je voortdurend bereid zijn om de volledige energie uit te oefenen wanneer aan defensie.

7 Regelmatig draaien van de bank naar de rechter, zodat je energie kan herwinnen. Veel coaches overschakelen spelers vaak om hen energie in het spel te houden.

Hints

  • Raadpleeg uw arts vóór het begin van een intensieve training regiment om ervoor te zorgen dat u zich in een toestand waarbij zware oefening is gezond.