Hoe maak je een Cat Condo Construct

Hoe maak je een Cat Condo Construct


Cat appartementen zijn een geweldige manier om katten met de hoogte en uitkijkplatform zij de voorkeur geven te bieden. Deze vloerbedekking constructies houden verveling kitty's op afstand, terwijl het verstrekken van een winterharde krassen oppervlak, maar ze kan kostbaar zijn. Bespaar geld door te gaan de doe-route.

instructies

Hoe maak je een Cat Condo Construct

1 Zoek een stevige stok van hout dat is 4-inch met 4-inch of groter. Scout voor dit item op werf verkoop of aankoop van een voor een lokale hardware winkel. Dit zal de kat condo's centrale stok word je hechten platvorm aan, dus zorg ervoor dat het kan extra gewicht af te handelen.

2 Selecteer een plaat van hout ten minste 4-voet bij 4 voeten voor de basis. Bedek deze basis met tapijt. Beveilig het tapijt met het tapijt spijkers. U wilt een gat gesneden in het midden van het tapijt met de tapijtmes de houten paal passen in.

3 Bevestig de basis aan de houten paal met een gegalvaniseerde bout. Boor de bout vanaf de onderkant van de base in de houten paal bevestig de paal met de hoeksteunen. Zorg ervoor dat er hoekijzers aan weerszijden van de paal.

4 Selecteer drie of vier platen van hout breed genoeg en sterk genoeg om te gebruiken als platform. Carpet deze, dan uitknippen 4-inch met 4-inch inkepingen in hen met een tafel zag. Dit is waar ze worden bevestigd aan de paal.

5 Positie platforms noord, oost en zuid en zorg ervoor dat er ten minste een voet van de hoogte tussen elk één. Gebruik drie hoek beugels aan elk platform te bevestigen.

6 Bedek de houten paal met een dikke kabel zoals een 3/8-inch sisalkabel. Wikkel het touw rond de paal en spijker in na elke paar slagen rond de paal. Dit zal het touw te beveiligen en zorgen voor krassen materiaal voor uw kat.

Hints

  • Als de katten zijn moe van deze nieuwe structuur, lokken ze op door te wrijven kattenkruid in het tapijt en touw.