Hoe maak je een persoon op Wow

Hoe maak je een persoon op Wow


doorslaand succes Blizzard Entertainment, World of Warcraft (WoW), heeft meer dan 15 miljoen spelers wereldwijd. Met een speler basis die groot is, kan het moeilijk zijn om je vrienden te vinden in het spel. Gelukkig zijn verschillende manieren beschikbaar zijn om succesvol te vinden spelers in de online wereld.

instructies

1 Controleer of de persoon die u zoekt, is in een gilde - een enigszins losse vereniging van spelers die elkaar helpen overwinnen in-game obstakels. Als de persoon die u zoekt is niet in een gilde en je bent, vraag hem dan of hij geïnteresseerd is in deelname aan je gilde zou zijn. Als u bent degene zonder gilde, kunt u overwegen toetreding tot gilde van de andere speler. Als u noch de speler die je zoekt in een gilde, vraag hem dan of hij geïnteresseerd in het helpen vorm je een nieuw gilde zou zijn. In dezelfde gilde als een speler is veruit de beste manier om contact te houden en bijhouden van een andere speler. Leden van dezelfde gilde kan elkaar in-game te zien en wanneer ze het laatst online waren gewoon door te wijzen op de naam van de gewenste persoon in roster van de gilde.

2 Voeg de speler aan je lijst met vrienden. Net als het gilde rooster, zal je lijst met vrienden toestaan ​​om te zien waar je vrienden zijn in het spel, maar het biedt geen enkele van de andere voordelen als in dezelfde gilde. Toch is dit een populaire optie onder de spelers die niet in hetzelfde gilde, maar toch wil om contact te houden.

3 Nodig de speler naar een feestje. Partijleden zijn gemarkeerd op de kaart te zetten als kleine gouden cirkels. Dit is een goede oplossing als je gewoon nodig hebt om iemand eens vinden, maar zijn niet geïnteresseerd in het in contact blijven. Zodra één van de partij verlaat, zal u niet langer in staat zijn om elkaar te volgen op de kaart.