Hoe krijg ik mijn 10 maanden oud Take a Nap?

Hoe krijg ik mijn 10 maanden oud Take a Nap?


Door 10 maanden, baby's gemiddeld bijna 14 uur totale slaaptijd, ongeveer 11 uur 's nachts en drie overdag. Meestal nemen ze nog twee dutjes per dag, één in de ochtend en de andere in de namiddag. Hoewel sommige baby's dit schema te volgen zonder problemen, andere baby's te weerstaan ​​slapen en eindigen chagrijnig en oververmoeide als gevolg. Als uw baby heeft moeite naar beneden voor dutjes, kan een paar technieken helpen het gemakkelijker maken voor haar om in slaap te vallen tijdens de dag.

instructies

1 Kies de beste tijd om uw 10-maanden oude neer te zetten voor zijn dutjes. Als je baby rond dezelfde tijd elke dag wakker wordt, plannen zijn dutjes dus hij is voor ongeveer twee uur voor het slapen. Zet een baby die wakker wordt tussen 7 en 8 uur naar beneden voor dutjes om 10 uur en 2:00, bijvoorbeeld. Als je een dutje tijd niet kunnen plannen, omdat je baby op onregelmatige tijden wakker willen om hem neer te zetten voor een dutje ongeveer twee uur nadat hij opstaat.

2 Let op je 10-maanden oude tekenen van vermoeidheid. Oververmoeide baby's hebben een moeilijke tijd afbouw om te slapen. Zodra u uw baby gapen, wrijven haar ogen en steeds kieskeurig, kunt u de beste kans om haar te slapen hebben gemist. Probeer te voorspellen wanneer ze zal beginnen tekenen van vermoeidheid en laat haar klaar voor haar nap 15 tot 20 minuten voor dat. Als u merkt dat ze regelmatig wordt oververmoeid door haar geplande dutje tijd, aan te passen haar schema om beter te passen bij haar slaap nodig heeft.

3 Maak een kort dutje-time routine die kunnen helpen bij de voorbereiding van uw 10-maanden oude voor het slapen gaan. Houd speelkwartier voor dutjes low-key om te voorkomen dat hem overprikkeling. Zet hem om te slapen voor dutjes op dezelfde manier waarop hij slaapt 's nachts, in zijn wieg in een schemerige kamer, bijvoorbeeld. Ga door dezelfde paar ontspannende activiteiten zoals hem rocken in een donkere kamer, een boek lezen of zingen, voor elke dutje om hem hem te helpen de overgang. Zodra hij slaperig wordt, hem in zijn bedje, zodat hij kan leren om in slaap te vallen op zijn eigen.

4 Blijf met je 10-maanden oude totdat ze gaat slapen als je aanwezigheid helpt haar te ontspannen en in slaap vallen. Ga liggen op een bed en lekker liggen met je baby tot ze degelijk in slaap valt. Maak van de gelegenheid om jezelf te slapen, zet haar haar wieg of rustig verlaat de kamer.

5 Laat de ochtend nap als uw 10-maanden oude niet moe genoeg om te slapen dan lijken. Terwijl op 10 maanden, de meeste baby's nog steeds twee dutjes per dag, sommige zijn klaar om één van hun dutjes te laten vallen, vooral als ze dutje voor een langere tijd in de middag. U kunt een gemakkelijkere tijd om uw baby te slapen als je je richt op slechts een dutje te doen als hij echt moe voelt hebben.

Hints

  • Vergeet niet dat baby's zijn alle personen. Gewoon omdat veel baby's moeten een bepaald aantal uren slapen of kan slapen voor 1-2 uur per keer, betekent niet hetzelfde slaap schema het beste werkt voor uw baby. Als je baby kort of voor minder dan de gemiddelde tijd dutjes, maar handelt niet al te moe of kieskeurig, wordt hij waarschijnlijk het verkrijgen van de juiste hoeveelheid slaap voor hem.