Bulldog Militaire training

Bulldog Militaire training


Moderne bulldogs zijn afstammeling van de Molosser, een sterke, krachtige en agressieve ras uit het oude Griekenland. Terwijl Molossers als bewaker en aanval honden werkte, heeft deze ferociousness gefokt uit hun bulldog neven. Bulldogs worden daarom niet vaak gebruikt als militaire honden, maar hun goede aard en vasthoudendheid maken ze allebei geliefde huisdieren en de beroemde militaire mascottes.

Geschiedenis

Bulldogs verdienden hun moniker vechtstieren in het Engels sport van "bull-baiting." Om concurrerend te blijven bulldogs werden gefokt voor woestheid en pijn tolerantie. Maar na een Britse 1835 verbod op hondengevechten werden bulldogs binnenkort gefokt passief, easy-going en kalm te blijven. Niet langer beschouwd als vechthonden, werden ze nu populair familie metgezellen.

Kenmerken

Gewoon omdat bulldogs niet hebben gevochten voor de militaire betekent niet dat ze niet gediend met de Amerikaanse strijdkrachten. Misschien wel de meest bekende militaire bulldog is het US Marine Corps Bulldog. Tijdens de Eerste Wereldoorlog, de Duitse troepen bijgenaamd US Marines "Teufel Hunden" of duivel honden. De mariniers al snel nam de bijnaam voor zichzelf en de naam van de stoere en trotse bulldog als hun officiƫle mascotte.

beroemde Ties

De eerste Amerikaanse Marine mascotte, Jiggs, stierf in 1927 als sergeant-majoor en kreeg een volledige militaire begrafenis.

Leuk feitje

Oud-premier Winston Churchill, Engels premier tijdens de Tweede Wereldoorlog, de bijnaam "The British Bulldog" wegens zijn norse natuur en hangdog expressie.