Hoe wordt mijn eigen foto's in de Uitnodigingen

Hoe wordt mijn eigen foto's in de Uitnodigingen


Een bruiloft kan een kostbare aangelegenheid zijn, maar als je een beetje tijd om nieuwe ambachten te leren nemen en om de kneepjes van het vak kent, kunt u de kosten drastisch te snijden. Bespaar geld op uw droom dag door het ontwerpen van je eigen bruiloft uitnodigingen. Niet alleen zal dit zorgen voor een persoonlijke touch, de uiteindelijke resultaten - compleet met foto's en stencil art - zal ook een aandenken je vrienden zullen willen vastklampen aan zijn.

instructies

Snip uw weg naar succes

1 Snij een vel crèmekleurige kaart in 6-by-12-inch secties. Gebruik een kunst mes en metalen regel om een ​​gelijkmatige lijn te waarborgen.

2 Vouw de cut card in het midden zodat de uitnodiging meet een nog 6 inches kwadraat.

3 Open de kaart en een mark 2 per 2 vierkante inch in het midden van de linkerzijde. Wilt u een grotere afbeelding te gebruiken, markeert een groter plein.

4 Knip het binnenste plein met behulp van uw kunst mes en metalen regel. Rest de kaart op een werkblad of een snijplank voor ondersteuning. Leg een vel wit papier tussen de gekozen ondergrond en de kaart te beschermen tegen vlekken.

5 Knip je gekozen foto tot 3 inches kwadraat, om ervoor te zorgen dat het beeld zelf past in de 2-inch kwadraat slot.

6 Glue rond het gat in de kaart en bevestig de foto.

7 Snijd een blad van decoratief papier tot 5,5-by-11 inch, met behulp van uw kunst mes voor een straight edge.

8 lijm rond de rand en het centrum van het vel papier en hechten aan de binnenzijde van de uitnodiging aan de onderzijde van de foto dekken. Je dient te beschikken over een 1/2-inch rand rond de rand van de uit te nodigen.

9 De crèmekleurige kaart, snijd een 5-by-5-inch sectie en plak het aan de binnenzijde rechterkant van de uitnodiging. U kunt of schrijf de uitnodiging van de hand met behulp van sjablonen of de 5-by-5 ​​inch sectie voorgedrukt.

Hints

  • Versier de buitenkant van de kaart als het je past. Papieren bloemen, gestencilde patronen of van de bruid en de bruidegom namen in decoratieve handschrift maken allemaal voor interessante ontwerpen rond de foto.
  • Als u een hoge kwaliteit printer, kunt u desktop publishing programma's zoals QuarkXPress of InDesign gebruiken om foto's te hechten aan de bruiloft uitnodigingen. Het zal echter niet dezelfde luxe gevoel als een handgemaakte uitnodiging.
  • Controleer envelopformaten voor het plannen van de grootte en vorm van de uitnodigingen.