Eetgewoonten van de Python van de bal in de herfst

Bal pythons is ontstaan ​​in Afrika, hoewel ze zijn gedomesticeerd en zijn populaire huisdieren in het hele land. Bal pythons zijn klein, over het algemeen alleen maar groter te 3-4,5 voeten, afhankelijk van geslacht. De eetgewoonten van de bal python zijn grotendeels afhankelijk van de paring cyclus. Zoals pythons paren in de herfst en eitjes leggen in het voorjaar en de zomer, eetgewoonten te veranderen dienovereenkomstig.

General Eetgewoonten

Bal pythons staan ​​bekend als een van de meest kieskeurige eters in de binnenlandse slang ter wereld. Een verandering in de temperatuur van de tanks, woonmilieus vies, seizoenen en temperament oorzaak bal pythons om het voedsel aan hen aangeboden te weigeren. Typisch, bal pythons eet een bevroren of met levende muis twee keer per week. De grootte van de muis moet de omtrek van de bal python overeenkomen op zijn breedste punt. Vertering van deze maaltijden duurt maximaal twee dagen en overvoeding de bal python door ze een andere muis te geven voordat de eerste maaltijd is verteerd is net zo ongezond als ze niet voeden.

Broedseizoen

Het broedseizoen voor de bal python begint in begin oktober, op het hoogtepunt van de herfst. Op dit punt, mannelijk en vrouwelijk bal pythons geworden klaar voor de paring, vooral als de slang is goed onderhouden en van een goed gewicht. Kwekers voeren mannelijke pythons naar meerdere vrouwtjes een paar keer per week over de spanwijdte van een maand. Gedurende deze tijd, de mannelijke bevrucht Vrouwtjes eitjes, die het vrouwtje gestates in haar lichaam van 50 tot 120 dagen voordat ze leggen. De eieren komen 50 tot 60 dagen na het leggen.

Fall Male Feeding Habits

Gedurende de lente en de zomer maanden, de goed onderhouden balpython toont een goede eetlust dat maakt het mogelijk voor te bereiden op veeteelt. Tijdens de paartijd, echter, zowel mannelijke als vrouwelijke pythons zal voedsel weigeren als het veredelingsproces begint. Na de paring, met de eieren bevrucht, de man deel van de fokkerij proces is voltooid en de eetlust keert terug, hoewel enigszins verminderd. In januari kan voedsel worden opnieuw aan de man in kleine hoeveelheden en minder vaak, meestal 12 tot 14 dagen na elkaar, totdat voorjaar als hun hartige eetlust te herwinnen.

Fall Female Eetgewoonten

Geïmpregneerd vrouwtjes over het algemeen geen interesse in eten tijdens de dracht. Voedsel kan worden aangeboden aan hen, maar ze zullen over het algemeen weigeren. Gedurende de winter, de vrouwelijke aangetrokken in de richting van de koudere gedeelten van de tank. Zij zullen over het algemeen weigeren eten totdat ze haar eieren heeft gelegd en ze zijn uitgekomen in het vroege voorjaar. Omdat de vrouwelijke bal python vasten vaak voor maximaal zes maanden voorbereiding van haar voor de winter door naar behoren voeden van haar tijdens de lente en zomer van essentieel belang is. Zodra de eieren zijn uitgekomen, kunnen levensmiddelen worden opnieuw op dezelfde wijze als bij de mannelijke bal pythons.