Hoe maak je je gezicht met make-up Camouflage

Hoe maak je je gezicht met make-up Camouflage


Make-up is al in een of andere vorm voor eeuwen. Gebruikt wereldwijd als een manier versterken of camoufleren gezicht. De meeste moderne culturen vingers het gebruik van samenstelling als een middel van zelf expressie. Als u acne littekens of een grote neus te camoufleren, kan make-up de gewenste look te creëren.

instructies

1 Analyseer uw gezicht aan uw beste eigenschap te bepalen. Markeer grote heldere ogen, gladde huid of een boog gevormde mond. Onderzoek je gezicht om te beslissen wat er moet worden gecamoufleerd.

2 bagatelliseren de minder gewenste kenmerken door het spelen van je beste eigenschap. Voeg een beetje blush op de wangen van de huid te markeren. Gebruik lippenstift die overeenkomt met de huidskleur aan de lippen te benadrukken. Zet op een heldere glanzende oogschaduw om de aandacht te vestigen op de ogen.

3 Breng een romige zalmkleurig Concealer onder de ogen afbreuk doen aan donkere kringen en wallen. Slice komkommer en leg ze op de ogen om wallen te verminderen en hydrateren de huid rond de ogen.

4 Gebruik een sweep van bronzer op de zijkanten en de punt van de neus tot het de verschijning van het zijn kleinere geven. Probeer een stichting stok om rode vlekken, verkleuringen en levervlekken te camoufleren.

5 Maak lippen groter lijken met behulp van een glanzende plumping gloss. Verminder de grootte van de lippen door de voering met een neutrale kleur lip liner en matte afwerking lipstick in lichte tinten die je huidskleur complimenten.

6 Cover moedervlekken of acne met behulp van een hypoallergene stichting. Mineraal poeder stichtingen werken goed net als dikkere crème formules.

Hints

  • Raadpleeg een make-up specialist te helpen bij het vinden van de juiste tinten van make-up. Als make-up niet goed mengen in uw natuurlijke toon zal het niet erg goed te camoufleren.
  • Niet overeenkomen met uw oog make-up met je outfit, het is een mode niet. Gebruik geen lipliner op de dunne lippen. Het zal alleen eindigen waardoor ze kleiner weergegeven.
  • gooi altijd alle make-up gekocht meer dan een jaar geleden.