Hoe te vertellen als een kat Vrouw of Man Na Neutering

Hoe te vertellen als een kat Vrouw of Man Na Neutering


Als een dierenarts castraten een kater, zal ze opengesneden scrotum van de kat en verwijder de testikels. Het scrotum wordt dan gehecht gesloten, en de kat begint het genezingsproces. Zonder de testikels, het scrotum begint te krimpen en op het eerste gezicht, wordt het steeds moeilijker om een ​​kater te onderscheiden van een poes - de gekrompen scrotum lijkt vulva een vrouwelijke kat. Er zijn manieren om het verschil te vertellen, echter.

instructies

1 Pet van de kat om het te kalmeren. U kan ook nodig zijn om het wat lekkers of ingeblikt voedsel te geven om het af te leiden voor een minuut en ontvang de kat comfortabel met je voordat je je onderzoek te beginnen.

2 Zet een paar wegwerphandschoenen. Ga zitten in een stoel en breng de kat op je schoot.

3 Huisdier van de kat weer te kalmeren. Zachtjes slag achter de rug van de dij van de kat en til het been weg van het lichaam, zodat je kunt kijken naar het genitale gebied.

4 Kijk voor een kleine, haarloze plek die ofwel zal het begin van de vagina van de kat of het hoofd van de penis (de voorhuid). Spreid de benen van de kat een beetje breder.

5 Neem een spleetvormige opening onder de haarloze spot - als die er is, heb je een vrouw. Als u nog niet zeker bent, bereik naar beneden en raak het gebied, het verspreiden van bont weg als dat nodig is. Bij nadere inspectie op deze manier moet je altijd kunnen vertellen.

Hints

  • Als de kat niet zal blijven op je schoot, bekijk het van achter plaats. Bij vrouwen is er dan de anus een insnijding - bij mannen is er de anus en op korte afstand onder dat de opening van de penis.