Wat zijn de voordelen van hyaluronzuur op het gezicht?

Wat zijn de voordelen van hyaluronzuur op het gezicht?


Als u zich zorgen maakt over rimpels bent, opties zijn beschikbaar met hyaluronzuur, een effectieve anti-aging product dat alles wat je nodig hebt om je huid fris en stralend te houden biedt.

hydratatie

Hyaluronzuur gezicht lotions en crèmes aantrekt en bindt vocht aan de huid. Dit proces voller de huid om het een gladder, meer jeugdige uitstraling te geven.

vocht vasthouden

Met goed gehydrateerd gezichtshuid, producten met hyaluronzuur hulp behoudt zijn vocht en molligheid.

absorptie faciliteren

Hyaluronzuur verhoogt de opname door de huid van andere genezing of behandeling producten die het uiterlijk van de huid te verbeteren.

rimpel vullen

Het uiterlijk van diepe rimpels kan drastisch verbeterd worden door injectie van hyaluronzuur. Bereidingen zoals Restylane, Hylaform en Perlane fungeren als vullers om rimpels op te heffen en vul het weefsel leegte onder hen.

overwegingen

Lotions en crèmes met hyaluronzuur zijn over het algemeen betaalbaar, maar injecties zijn duur. De kosten variëren van $ 350 tot $ 800 per spuit, en het kan een aantal behandelingen te nemen om de gewenste resultaten te behalen. De resultaten zijn niet permanent; behandeling weer nodig zijn drie tot vijf maanden.