Voors en tegens van Lace Front Wigs

Er zijn zo veel opties beschikbaar in hair extensions, pruiken en haarstukken, kan het moeilijk zijn om te beslissen over degene die bij u past. Om deze reden, zijn veel vrouwen krijgen in de kant voor pruik trend. Volgens Lacefront-wig.com zijn kant voor pruiken steeg in populariteit, die is gezien op beroemdheden zoals Beyonce en Halle Berry.

Wat is een Lace Front Wig?

Een kant voor pruik past over uw eigen haar, om de top en de randen van de pruik kijken zo natuurlijk mogelijk. Het haar ontspruit uit de pruik bootst het uiterlijk van het haar groeien van je hoofdhuid. Dit is een enorme pro en een duidelijke afwijking van de traditionele haarstukjes.

Pros van Lace Front Wigs

De belangrijkste pro van kant voor pruiken is dat ze worden geregen met een mix van threading en haren langs de omtrek van de pruik om ervoor te zorgen dat de drastische verschil tussen uw huid en het begin van de pruik is niet duidelijk. Voorpruiken na te bootsen precies hoe je natuurlijke haarlijn en voorhoofd line-up, waardoor het zeer moeilijk is om te vertellen dat je zelfs het dragen van een pruik.

Tegens van Lace Front Wigs

De belangrijkste con van een kant voor pruik is dat na verloop van tijd, kan de pruik gaan slippen. Dit is een geleidelijk probleem en gemakkelijk kan worden verholpen door uw kant voor pruik technicus. Een extra con van kant voor pruiken is het feit dat het een pruik. Dit betekent dat het je hoofdhuid kan veroorzaken te jeuken, en als het buiten warm is, zal je hoofd dat veel heter aanvoelen.

Lace Front Wig Application

Een van de voordelen van het dragen van een kant voor pruik is dat wanneer je iemand die weet hoe de aanvraag goed te kunnen doen vinden, zal het duren tot een jaar, volgens Lacefrontwigshop.com. Je kunt het zelf toe te passen, hoewel dit niet wordt aanbevolen als u de beste resultaten wensen op het gebied van duurzame toepassing.

In dit geval, de pro is ook het con in dat je moet de tijd nemen om een ​​haar-care professional die de beste manier om een ​​kant voor pruik goed toe te passen weet te vinden.

Lace Front Wig Onderhoud

De beste manier om een ​​kant voor pruik te behouden is vergelijkbaar met hoe je je eigen haar te behouden, verminderd met de bezuinigingen en afwerking. Om de maximale levensduur en kwaliteit van uw kant voor pruik te waarborgen, borstel het nachtelijke. Breng een eland of moisturizer elke andere avond aan glans en het lichaam te behouden. Wikkel het haar van de pruik in een cirkelvormige beweging rond de hoofdhuid totdat het is één grote spiraal. Draag een slaap cap (satijn heeft de voorkeur) om het haar op zijn plaats te houden totdat je het poetsen in de ochtend.

Een van de nadelen van een kant voor pruik is dat je het moet verwijderen om het te wassen. Voor het beste resultaat, wassen en conditioneren terwijl het op een mannequin hoofd om ervoor te zorgen dat de vorm intact blijft.