Guinea Pig Toys for Kids

Guinea Pig Toys for Kids


Cavia's behoren tot de meest populaire huisdieren voor een aantal redenen. Ze zijn zelfs gehumeurd en gemakkelijk te kooi en te onderhouden - en ze zijn schattig. Om deze redenen, cavia's zijn goed geliefd bij kinderen over de hele wereld. Het deed ook geen pijn dat een film met een cavia cast werd uitgebracht in 2009 ( "G-Force") en een Nick Jr. tv-show met Linny, de pratende cavia ( "Wonder Pets"). Deze cavia revolutie heeft de oprichting van de kinderen speelgoed gewijd aan de schattige beestjes aangespoord.

Knuffels

Je kunt nooit mis met een knuffeldier cavia gaan. Ze variëren van de traditionele katoen gevulde variëteit, net als op de scha door Douglas opgezette dieren, poppen aan om op batterijen, bewegingsgerichte cavia's, zoals Hasbro's FurReal Friends pluche. Deze opgezette dieren zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden, en variëren in grootte van klein tot larger-than-life.

actie Beeldjes

Er zijn een aantal plastic cavia beeldjes voor zowel jongens als meisjes. Playmobil maakt verschillende sets specifiek gewijd aan cavia's. One is voorzien van een kooi en voedsel voor het gezin van acht kleine beestjes. Andere bedrijven produceren dier sets die cavia's in de mix samen met honden, katten en andere populaire huisdieren te nemen. Een populaire reeks zijn Jumbo Huisdieren, beschikbaar via vele online speelgoedwinkels. Controleer of de beeldjes zijn leeftijd geschikt is voor uw kleintje, zoals velen van hen hebben kleine onderdelen.

Computerspellen

Een aantal actievolle video games, vooral die verbonden zijn met de "G-Force" film, hebben op de markt kwam sinds 2009. De G-Force video spel is beschikbaar op alle belangrijke game platforms en losjes volgt het verhaal van de film, volgens een USA Today video game review. Een aantal gratis video games met cavia's zijn ook voor kinderen van alle leeftijden op sites zoals Guineapigsclub.com en Petgames.my-pet-care.com online beschikbaar.