Hoe te Fossielen Pools

Hoe te Fossielen Pools


Polijsten je fossielen is niet alleen een manier van presenteren een fossiel, zodat het visueel aantrekkelijk, met alle details goed zichtbaar. Het is ook een manier om die dezelfde gegevens te vrijwaren. Door het verwijderen van oppervlakken aan het fossiel gezicht dat gemakkelijk weg kan chip, een glad oppervlak die langer meegaat en is makkelijker schoon te maken u. Het polijsten is niet moeilijk, bestaat voornamelijk uit het maken van opeenvolgende passes met schuurmiddelen om krassen te verwijderen en breng een glans aan het fossiel gezicht. Het is tijdrovend echter, en je moet grote zorg te nemen tijdens het polijsten proces om te voorkomen dat de vernietiging van de gegevens die u probeert te behouden door het malen van hen weg.

instructies

1 Schuur het oppervlak van de fossiele zelfs, het verwijderen van alle depressies of hoge gebieden van het oppervlak. Gebruik een vel 100-grit nat en droog schuurpapier om het oppervlak glad te strijken, zorg ervoor dat u een van de fossiele detail dat u wilt in het proces te houden te verwijderen. Verzadigen het schuurpapier in heet water, en vervolgens koppelen aan een schuurblok.

2 Gebruik een 8-vormige beweging met de fossiele over het papier om het oppervlak zelfs uit. Spoel het slib links op het papier regelmatig en onderhouden van papier nattigheid totdat het oppervlak glad genoeg om te polijsten beginnen. Spoel het fossiel regelmatig ook.

3 Was de fossiele onder stromend water met een zachte borstel om alle sporen van het schuren residu evenals vuil aanwezig is op het fossiel te verwijderen. Zet een emmer onder het fossiel, terwijl het wassen om te voorkomen dat gruis uit naar beneden het riool, omdat dit kan leiden tot schade uitlekken.

4 Verwijder de krassen van het oppervlak van de fossiele's die zijn gemaakt tijdens de nivellering proces door het schuren van de oppervlakte met steeds fijnere korrel schuurpapier. Begin met 200-grit schuurpapier, schuren van het oppervlak tot de ruwheid gemaakt met de 100 grit wordt gladgestreken. Overschakelen naar 400, dan 800, dan 1200 grit schuurpapier, met behulp van elk om over het fossiel oppervlak het verwijderen van de krassen achtergelaten door de meer grof papier dat gebruikt wordt voor het. De 1200 grit zal een oppervlak dat is glad en krasvrij, klaar voor de polish te verlaten.

5 Maak een Poolse door het toevoegen van water tot 1 theel. aluminiumoxide polijstpasta om een ​​pasta te maken. Spreid een kleine kwart-en kleinbedrijf cirkel van de pasta op het midden van een lederen pad en dan werken de pasta in de afgevlakte fossiele oppervlak. Krachtig buff het oppervlak van het fossiel met de pasta tot je een glossy glans aan de oppervlakte opwerken.

6 Was de fossiele onder stromend water opnieuw na het polijsten, drogen vervolgens af met een niet-pluizende doek klaar is voor weergave.

Hints

  • Draag werkhandschoenen en een veiligheidsbril tijdens het polijsten proces om letsel door gebroken steenslag te voorkomen.