Europese Hairstyle Ideeën

Europese Hairstyle Ideeën


Kapsels verschillen van land tot land, gebaseerd op wat beschouwd wordt als aantrekkelijk of hip binnen die cultuur op een bepaald moment. In Europa worden kapsels vaak gemaakt in de mode of popcultuur wereld, die vervolgens verspreid naar de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Azië. De meeste van deze kapsels zijn bedoeld voor vrouwen, maar een bijzonder berucht snede wordt gedragen door mannen.

spiky Crop

Gepopulariseerd door Victoria Beckham, de Spice Girls en voetbal-playing man roem, de Spiky Crop kapsel bestaat uit haar stijlvol steken in een aantal verschillende richtingen op het hoofd van een vrouw, die te zien zijn rommelig, maar gepland allemaal op hetzelfde moment. Eerst het haar moet worden gesneden relatief kort, zodat er niet te veel gewicht op en kan effectief worden verrijkt op. Dan door terug te kammen het haar op de kruin en het scheiden van het met een beetje wax, de baklijn en de rand van het haar kan vervolgens worden gekamd door de voordeur. Zodra dit achter kammen en styling is voltooid naar uw wens, houd het op zijn plaats met een aantal stevige haarlak.

fauxhawk

Gepopulariseerd door David Beckham, de wereldkampioen voetballer, de fauxhawk is een populaire Europese kapsel, die over de hele wereld heeft verspreid. Dit kapsel is een minder extreem en uitgesproken versie van het mohawk, hetgeen inhoudt scheren de zijkanten van je hoofd en waardoor de haren in het midden om te groeien ongelooflijk lang zodat het kan worden geboend, gegeleerde of gespoten om recht te staan. De fauxhawk is een kortere versie van deze, met kort geschoren aan de zijkanten en het midden van het haar liet een beetje langer, maar niet zo veel dat het is schrikbarend merkbaar. Dit kapsel is gekomen in en uit de mode in het afgelopen decennium onder de mensen.

Medium Bob Haircut

Het medium bob kapsel is populair onder de modellen in Europa, want het heeft een klassieke, maar toch hip, kijk die een slanke, mooie gezicht van een vrouw frames. Dit kapsel werkt het best met een dikke, steil haar, omdat het afhankelijk is van symmetrie. Het haar moet op één lengte worden gesneden om het midden van de nek helemaal rond en pony moet ook worden overgelaten, het stoppen van net boven de wenkbrauwen en die het grootste deel van het voorhoofd. Hoe dikker het haar, hoe beter, want dit kapsel werkt het beste wanneer het bijna lijkt op een helm van haar voor de vrouwen het dragen van het, complimenteren een algemeen klassieke uitstraling.