Hoe maak je een Flat fietsband Fix

Je hebt iets geraakt en kreeg een flat in uw fietsband. Niemand wil een vlakke fietsband repareren, maar om weer te gaan rijden die u hebt om de klus te klaren. Hier is hoe je een platte fietsband repareren, zodat je weer terug op het spoor te krijgen.

instructies

1 Verwijder het wiel van de fiets en laat eventuele resterende lucht uit de band. Wrikken terug de kraal met enkele fietsband hendels. Lokaliseren waar de punctie gebeurde door nauw samen te onderzoeken van de lekke band.

2 Druk op de zijwand van de band naar de kraal breken. De bandhiel is het deel van de band dat zich aan de binnenzijde van de fietsvelg. Wrikken één zijwand over de rand van de velg met de bandenlichters. Dit geeft u toegang tot de fiets buis in te geven. Bereiken in en verwijder de fiets buis, zorg dat u de klepsteel niet te beschadigen.

3 Voel voorzichtig rond de binnenkant van de band voor wat de oorzaak van het lek. Ga langzaam, zodat je jezelf niet verwonden aan een scherp stuk glas of een ander object. Verwijder alle stukjes van de buitenlandse materiaal in de buitenband.

4 Pomp wat lucht in de verwijderde autoband om een ​​lek snel te lokaliseren. Als u niet in staat om lucht te pompen in je tube, moet u deze vervangen door een nieuwe. Als het een zeer klein lek, splash wat water op de buis en lokaliseren waar de lucht borrelt uit.

5 Droog de buis, markeren de plaats van het gat met een pen of krijt, en patch het gat volgens de instructies die met de patch kit kwam.

6 Zet de buis terug in de band. Zorg ervoor dat het niet gedraaid of uitgerekt en controleer of de klep goed in het ventielgat in de velg wordt geplaatst. Begin met de hand op het ventiel, en wrik de hiel van uw band terug over de rand. Gebruik stropdas vertrekkers om de klus af te maken.

7 Pomp de band iets op en controleer je werk. Bijstellen hiel van de band indien nodig, vervolgens opnieuw pomp de band op tot de aanbevolen PSI. Luister voor luchtlekken, vooral rond de gepatchte gebied. Installeer het wiel en weer terug op het parcours.

Hints

  • Probeer nooit een band reparatie, terwijl in de buurt van de weg; dit kan een ongeluk veroorzaken.