Hoe maak je een Lullaby schrijven voor een pasgeboren

Zingen uw pasgeboren een slaapliedje is een geweldige manier om binding met uw kind, die een gevoel van veiligheid en het bevorderen van gezond gevoel van eigenwaarde. Als je dat slaapliedje zelf schrijft, kan je woorden en muziek een gekoesterde familie traditie geworden. Volg deze stappen om een ​​slaapliedje voor uw pasgeboren schrijven.

instructies

1 Brainstorm. Denk na over wat je wilt zeggen tegen je kind, en noteer uw ideeën. Beslis welke waarden u wilt inboezemen met dit slaapliedje. Uw pasgeboren zal dit nummer regelmatig te horen. Zorg ervoor dat uw nummer heeft een bericht dat u wilt verzenden.

2 Schrijf de teksten. Mold uw ideeën in een concreet bericht. Zie het als poëzie. Gebruik rijm en ritme. Herhaling van woorden en geluiden werkt goed. Gebruik woorden met zachte geluiden waar mogelijk.

3 Kies een melodie. U kunt de melodie maak, maar het is niet noodzakelijk. Als u minder muzikaal geneigd, gebruik dan de melodie van een ander slaapliedje of een ander nummer dat u wilt. Lullaby muziek is vaak rustgevend en zacht ritmisch, maar sommige baby's willen rocken.

4 Sing. Voer uw zelfgemaakte slaapliedje voor uw kind wanneer je de drang voelen. Baby's houden van menselijke stemmen, vooral die van hun ouders.

Hints

  • Maak goed oogcontact met uw pasgeboren.
  • Raak je baby tijdens het zingen van het slaapliedje. Huid op huid contact kalmeert het kind.
  • Begin met de muziek en voeg de woorden later als het maakt het schrijfproces voor u gemakkelijker.