Hoe maak je een 1 Red Ring Fout oplossen op een Xbox

De gevreesde "Red Ring of Death" is een zin die de Xbox 360-eigenaars beangstigt overal. Bij drie van de vier lampjes rond uitknop flash rood van de console, het is vrij veel aan het einde van je Xbox 360. Echter, als slechts één van de vier lichten knippert, niet alles is verloren. Het is mogelijk om de ene licht fout op te lossen op de Ring of Light je Xbox 360's, het brengen van uw console terug naar het werk orde.

instructies

1 Bepaal of u een foutcode. Zet uw TV en vervolgens weer op je Xbox 360. Als u een foutcode, verschijnt er een bericht op het scherm een ​​beschrijving van de fout en hoe om te gaan. Als u een E74 fout, kan je Xbox moet in worden gestuurd voor reparatie. Andere foutcodes of een lege afbeelding vereisen meer het oplossen van problemen.

2 Zorg ervoor dat uw Xbox 360 is aangesloten op uw TV. Alle aansluitingen moeten in de juiste ingang (HDMI naar HDMI, A / V A / V en component naar component). Zorg ervoor dat de verbindingen veilig en goed geplaatst.

3 Sluit je Xbox 360's voeding. Schakel de Xbox 360 door eenmaal op de aan-uitknop. Haal de stekker uit de muur en de achterkant van de console. Koppel de stekker uit het stopcontact. Sluit vervolgens alles, zorg ervoor dat het goed en stevig is ingebracht. Probeer het inschakelen weer op je Xbox.

4 Verwijder de Xbox 360-geheugenkaart (als u een) en andere accessoires. Schakel de Xbox 360 en trek de geheugenkaart uit de voorzijde van de console. Als een controllers of een draadloze adapter zijn aangesloten, verwijder deze zo goed en macht op de Xbox 360 om te zien of het werkt.

5 Verwijder de Xbox 360 harde schijf. Schakel de Xbox 360. Druk vervolgens op de knop op de bovenkant van de console door de harde schijf en til het toestel om deze uit de console te verwijderen. Probeer dan het inschakelen op je Xbox 360. Een foutmelding kan verschijnen dat vereist dat u antwoord "Nee" en vervolgens op "Next." Als uw Xbox 360 werkt, kan het probleem met uw harde schijf.

6 Sluit de harde schijf van uw Xbox 360 aan de console. Zet de achterkant eerst, drukken naar de achterkant van de console. duw de andere kant naar beneden zodat deze vastklikt. Druk op de knop om te zien of de console werken.

Hints

  • Als deze het oplossen van problemen methoden niet werken, neem dan contact op met Xbox Support om te leren wat je kunt doen om je console vast te stellen of om te bepalen of het moet worden opgestuurd voor reparatie.