Hoe Pick a Fly Fishing Lijngewicht

Als vliegvissen, belangrijk dat al uw apparatuur, zoals uw reel en hengel vullen elkaar aan. Lijndikte is een belangrijke factor in deze vergelijking. Door het selecteren van de juiste lijn gewicht voor uw vliegvissen apparatuur en uw behoeften, wordt u op uw weg naar een vlotte vliegvissen ervaring. Lees verder om te leren hoe je een vliegvissen lijndikte plukken.

instructies

1 Begrijp het klassement. Vliegvissen lijn komt in verschillende gewichten, genummerd van één tot en met 15. Een daarvan is de lichtste lijn gewicht, en 15 is de zwaarste lijndikte.

2 Ken uw hengel en reel. Uw vliegvissen hengel en reel zal nummers die overeenkomen met de lijn gewicht nummers. Voor het beste resultaat, alle drie de nummers - staaf, reel en lijndikte - moeten overeenkomen.

3 Ken uw vliegen. Zwaardere vliegen (grotere vliegen en windbestendige vliegen) vereisen zwaardere lijndiktes te werpen. Light vliegen kan worden gegoten met lichte lijn gewichten.

4 Bepaal wat vis die je wilt vangen. U moet uw apparatuur te halen op basis van wat vis die je wilt vangen. Als u vliegvissen voor grote vis (of zeevissen) wil je een zware vislijn gewicht te plukken. Klein, licht vis niet nodig zo zwaar een lijndikte als grote vissen.

5 Kijk naar je hengel en reel. De meeste fabrikanten zal aanbevelen die vislijn gewicht te gebruiken met hun hengel op de verpakking te vliegen. Dit kan een goede algemene gids. Houd er echter rekening mee dat uw situatie - wat u vissen en waar je vissen - is uniek. Neem deze factoren rekening te houden bij het selecteren van uw lijndikte.

Hints

  • Praat met de deskundigen bij uw plaatselijke aas winkel en vertel ze wat voor soort vis je wil nemen naar de juiste lijn gewicht te bepalen.
  • Voor het beste resultaat, kunt u aan de stok met vlieg vistuig allemaal gemaakt door dezelfde fabrikant, in ieder geval totdat je meer comfortabel het selecteren van uw eigen vliegvissen apparatuur.