Hoe maak je een locatie huwelijksreis Pick

Je hebt elke laatste detail van uw bruiloft gepland, tot de kleur van de bogen sieren de kerkbanken. Het is noodzakelijk om een ​​hoog niveau van planning uitvoeren voor uw huwelijksreis ook. Een groot deel van de planning voor een huwelijksreis is het selecteren van de perfecte huwelijksreis locatie. Veel jonggehuwden zeggen dat hun trouwdag was een onduidelijk beeld, maar hun huwelijksreis op voorwaarde herinneringen die een leven lang kan duren.

instructies

1 Kijk in ontspannen huwelijksreis locaties. Als uw idee van een geweldige vakantie gaat warme zon, zand en koude dranken, dan is het misschien een strand of eiland uitje de juiste plek voor jou. Plaatsen zoals het Caribisch gebied, de Pacific Islands (Hawaii, Fiji en Tahiti) of mediterrane locales zoals de Griekse eilanden kan dat warme, ontspannende huwelijksreis te bieden. Veel strand hotels, met name in het Caribisch gebied, bieden all-inclusive pakketten die eten, drinken en activiteiten in één prijs inbegrepen. Nadelen van dit soort vakanties kunnen bestaan ​​uit lange vliegtuig vluchten en dure hotels.

2 Overweeg rustieke berg locaties. Wilt u om lekker om je honing in de voorkant van een brandende vuur na een lange dag van het raken van de piste? Als dat zo is, kan een berg huwelijksreis uw beste weddenschap. Probeer Colorado (Aspen, Vail of Steamboat Springs), Europa (de Alpen), Zuid-Amerika, of Noord-Amerika (Pocono of Gatlinburg, Tennessee). Prijs kan wild variëren voor een ski / berg huwelijksreis; het gebied en het seizoen waarin u bezoekt kan sterk van invloed op de totale prijs van uw reis.

3 Denk na over een actievolle huwelijksreis. Als u en uw nieuwe partner actief zijn avonturiers, er is geen manier waarop je wilt rond op het strand liggen de hele tijd! Eco-tours, rotsklimmen en mountainbiken geven u de ultieme kick, dus check de Grand Canyon, Costa Rica, een Afrikaanse safari of een Nijl cruise. Afhankelijk van de locatie die u bezoekt, je moet veel visa of extra inentingen voor dit soort huwelijksreis; er zeker van te eisen uit ruim van tevoren.

4 Neem een sight-seeing huwelijksreis. Als uw idee van de perfecte reis is inclusief het Romeinse Colosseum, de Griekse Parthenon, Christus Standbeeld Brazilië of India Taj Mahal, dan wilt u misschien een huwelijksreis gericht op het zien van beroemde monumenten en locales plannen. Europa leent zich speciaal voor dit soort huwelijksreis. Een optie voor dit type vakantie is te nemen een rondleiding-je naar alle belangrijke bezienswaardigheden te zien, maar je laat iemand anders doen wat de planning!

5 wegdrijven op een cruise huwelijksreis. Als u wilt een heleboel steden te zien in een korte tijd, maar willen niet in te pakken en herhaaldelijk uitpakken of hotels te veranderen, dan is het misschien een cruise uw beste keuze. Cruiseschepen hebben on-board entertainment, zwembaden en hot tubs, spa's en nachtclubs. Uw voedsel is inbegrepen in de prijs ook, hoewel alcohol en excursies aan wal zijn niet. Cruises varen naar vrijwel elke locatie in de wereld, waaronder Antarctica, Europa, het Caribisch gebied, Zuid-Amerika, Azië en de Galapagos Eilanden.

Hints

  • Niet over-plan uw huwelijksreis. Zelfs als je deel uitmaakt van een paar die gemakkelijk verveelt, uw huwelijksreis moet een beetje "te krijgen om lui weten wat uw nieuwe echtgenoot" tijd ingebouwd. Kies een huwelijksreis locatie die u zal toestaan ​​om dit te doen.