Hoe maak je een Celibate Man Datum

Hoe maak je een Celibate Man Datum


Het woord celibaat betekent zich onthouden van seksuele relaties. Alhoewel dit kan worden gezien als een zeer gewaardeerde levenswijze, kan problemen veroorzaken als de persoon een relatie komt met iemand die niet celibatair. De twee verschillende weergaven en gebrek aan seksuele interactie kan ernstige schade toebrengen aan een relatie. Echter, als er open communicatie en respect, kan een relatie gedijen tijdens een celibataire periode. Het is mogelijk om een ​​gezonde en gelukkige relatie zonder seks zijn in de vergelijking zijn.

instructies

Hoe maak je een Celibate Man Datum

1 Respecteer de beslissing van uw partner celibatair te zijn. Veel mannen kiezen voor celibatair voor een verscheidenheid van redenen. Je vriendje kan celibatair om religieuze redenen of gezondheidsproblemen zijn. Wat de reden ook, als je gaat worden in een vaste relatie, moet je respecteren en accepteren dit meteen. Als je niet het gevoel dat je kunt zijn in een relatie zonder seks, moet u de relatie te beëindigen zo spoedig mogelijk.

2 Communiceer met je partner over zijn gelofte van het celibaat. Het is niet erg vaak voor dat een man zich te onthouden van seks, terwijl in een relatie. Je zou een heleboel vragen hebben om beter te begrijpen waar hij staat. Er zijn ook verschillende niveaus van het celibaat. Sommige mannen kunnen bepaalde seksuele handelingen in de relaties waar anderen zich te onthouden van alles wat seksuele mogelijk te maken. De enige manier om erachter te komen waar uw man staat is door hem te vragen.

3 Accepteer de keuze van je vriendje celibatair te zijn. Een man in een celibatair relatie zou kunnen zorgen dat hij zijn taken in een relatie zonder seks kan vervullen. Terloops vertel uw man dat u zijn beslissing celibatair te zijn te accepteren. Leg uit dat je in de relatie omdat van wie hij is, niet omwille van de seksuele redenen. Door hem te laten weten dat je hem accepteert, zal de twijfels over de relatie en het gebrek aan seks verdwijnen.

4 Deelnemen aan andere fysieke activiteiten met je partner. Het is perfect normaal om interactie hunkeren met je vriendje. Gelukkig zijn er andere manieren dan seks dichter bij elkaar te voelen. Als uw man voelt tot de uitdaging, inschrijven in een stijldansen klasse. Als hij weigert te dansen, gaan rotsklimmen samen of neem een ​​natuur wandelen elk weekend. De mogelijkheden zijn eindeloos en je zult zo veel plezier dat seks het laatste waar je aan denkt zal zijn!