Hoe de zorg voor Yellow Cooter Turtles

Gele cooter schildpadden zijn een ondersoort van de cooter schildpad en kan voor als je zou de zorg voor een ander cooter schildpad worden verzorgd. Cotter schildpadden zijn grote schildpadden, die vaak groeit tot tussen de 12 en 16 inches lang. Ze zijn meestal donker gekleurd met lichtere, vaak geel of ivoor, markeringen op hun schelpen en de huid. Cooter schildpadden zijn sociaal, en ze besteden veel van hun tijd koesteren in warme licht of zwemmen, zoals veel huisdier schildpadden te doen. Cooter schildpadden kunnen leven tot 40 jaar, en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze onder uw zorg gezond te blijven.

instructies

1 Zorg voor een aquarium voor uw schildpad. Babyschildpadden of hatchlings, kunnen worden gehuisvest in kleinere aquariums, zoals 20-liter aquaria, met een waterdiepte van ongeveer 3 inch. Volwassen schildpadden zal echter veel grotere aquaria, tot voorbij 100 liter nodig. Volwassen cooter schildpadden moeten worden gehuisvest in aquaria met een waterdiepte van ten minste 30 inches.

2 Voeg zand of grind op de bodem van het aquarium.

3 Installeer een filtersysteem in het aquarium. Dit zal helpen om het water van de schildpad zo schoon mogelijk. Voor grotere schildpadden, in grotere aquaria, bus filters zijn vaak de beste keuze bij het aquarium effectief schoonmaken. Macht filters of submersible schuim filters werken ook goed, vooral wanneer de zorg voor een kleinere schildpad in een kleinere habitat.

4 Teken een reuzenhaai plek voor de cooter schildpad. Dit baskingspot is een verhoogde plek in het aquarium, uit het water, waar de schildpad kan opwarmen. Reuzenhaai plekken zijn vaak opgebouwd uit gestapelde, platte stenen. Deze rotsen moeten stevig worden gestapeld, zodat ze niet omvallen als de schildpad hen klimt.

5 Installeer een reuzenhaai licht of warmte lamp boven de reuzenhaai gebied. Je moet ook een volledige spectrum UVB-licht installeren over het aquarium. Dit zal ervoor zorgen dat de cooter schildpad krijgt de juiste hoeveelheid vitamine D.

6 Voer gedeeltelijke wijzigingen water vaak, waardoor het leefgebied zo schoon mogelijk. Gedeeltelijke wijzigingen water optreden wanneer een deel van het vuile aquarium water wordt verwijderd en vervangen door vers, schoon water.

7 Voer de cooter schildpad, afhankelijk van de leeftijd. Groeiende schildpadden worden gevoed eenmaal per dag of om de dag. Volwassen schildpadden moeten twee of drie keer per week worden toegevoerd. Voeden alleen zo veel als je cooter Wil eten in 20 minuten. Cooter schildpadden zijn herbivoor, wat betekent dat ze meestal eten planten. Sommige hatchling schildpadden kunnen genieten van kleine insecten, maar meestal willen ze vegetatie eten. U kunt uw schildpad greens te voeden zoals spinazie, courgette en waterplanten. Veel vegetarische gerechten bereid schildpad werken ook goed voor de cooter schildpad.

8 Dust de schildpad eten met een calcium of vitamine D-supplement, of bieden de cooter schildpad een cuttlebone om op te kauwen. Beide zorgt ervoor dat de schildpad ontvangt de juiste voedingsstoffen.