How to Get Jacob's missie in 'Mass Effect 2'

Elk personage in 'Mass Effect 2' heeft een gedetailleerde achtergrondverhaal dat een groot deel in het totale verhaal van het spel speelt. Als u op reis door de ruimte met je ragtaggroep metgezellen, zal elke metgezel u te bieden wat bekend staat als een "loyaliteit" missie. De voltooiing van iemands loyaliteit missie ontsluit een nieuw kostuum voor die persoon en heeft een enorme impact op die eindigt ontvangt u bij het invullen van het spel.

instructies

1 Praat met Jacob, zodra het spel het verhaal plaatst je aan boord van de "Normandy" voor de eerste keer. Hij is niet erg spraakzaam in het begin, maar ga je gang en verken elk gesprek optie beschikbaar.

2 Volg de natuurlijke verhaal van het spel totdat u aanleggen in Omega. Daar vindt u een aantal missies te voltooien en voeg een paar nieuwe leden aan uw bemanning.

3 Praat met Jacob opnieuw na het voltooien van de Omega missies. Hij zal iets meer open voor een gesprek, maar zal je nog niet helemaal zijn loyaliteit missie te bieden.

4 Ga door totdat je de tiende belangrijkste missie in het spel te bereiken: ". De Raad" Op dit punt, spreken met Jacob. Hij zal met je praten over zijn vader en vraag om uw hulp het bijhouden van hem neer.

5 Bieden aan Jacob helpen. Zodra je dit hebt gedaan, krijg je een nieuw waypoint op uw galaxy kaart markering van de laatst bekende locatie van Jacob's vader te vinden.

Hints

  • Jacob is te vinden aan boord van de "NormandiĆ«," in de wapenkamer sectie.