Hoe te Pack & Ship Pound Cakes by Mail

Pound taarten zijn een van de beste soorten van een cent om het schip te wijten aan de ingebouwde vochtigheid van de taart. Bak de cake in een wegwerp aluminium pan, zodat de taart en pan samen kunnen worden gemaild. De pan dient als extra bescherming tegen beschadiging tijdens het transport. Wacht tot de taart en de pan volledig voor het begin van het verpakkingsproces zijn afgekoeld. Een lichte, gietbare ijsvorming kan worden toegepast op de cake en afgekoeld vóór verpakking als het slot helpt vocht.

instructies

1 Wikkel de cake met aluminiumfolie, te drukken op de folie zo dicht mogelijk bij de taart als je kunt zonder beschadiging van het oppervlak.

2 Plaats de cake in een taartdoos net groter is dan de taart zelf. Vul de gaten met behulp van eco-schuim voor demping. Close-up van de taartdoos en gebruik een stukje tape te verzegelen het te sluiten.

3 Plaats de hele taartdoos in een stevige kartonnen verzenddoos. Vul de gaten royaal met eco schuim. Sluit de doos en sluit deze gesloten met verpakking tape. Schrijf "houdbaar" op de bovenkant van de doos.

4 Neem de doos om uw lokale postkantoor om de juiste label te verwerven voor het verzenden. Schip 's nachts voor de beste kans op de taart zal het daar intact en fris voor het eten te maken.