Hoe kan ik Voetbal Kaarten ordenen in Binders

Hoe kan ik Voetbal Kaarten ordenen in Binders


Of u nu het verzamelen van voetbal kaarten voor de monetaire redenen of gewoon voor persoonlijk genot, is het makkelijk om je collectie te organiseren. Met behulp van een bindmiddel en beschermende plastic hoezen niet alleen beschermt uw aankopen, maar is ook een geweldige manier van het tonen van je kostbare collectie.

instructies

1 Verwerven van uw vermogen. Je kunt niet het organiseren van uw voetbal kaarten totdat je wat hebt verzameld. Starterkits vaak zijn verkrijgbaar bij hobby winkels, sport collectibles winkels en beurzen. U kunt kaarten kopen in bulk van de doos of richten zich op specifieke spelers en teams.

2 Koop een bindmiddel en doorzichtige plastic hoezen op te slaan, te beschermen en te tonen uw kaarten. Deze sleeves zijn als pagina's in een fotoalbum, met negen slots per pagina om kaarten te schuiven. Bent u geïnteresseerd in de waarde van uw beleggingen bent, moet u een prijslijst te kopen. Uw "mint condition" of perfect kaarten zullen meer waard zijn dan degenen die zichtbare beschadigingen of gebreken te hebben.

3 Ordenen collectie van hoe waardevol de kaarten, beginnend met de hoogste kaarten vooraan en verhuizen naar de minst waardevolle die in de achterkant van het bindmiddel. U kunt ook pagina's die specifiek voor gesigneerde kaarten als je wat hebt.

4 Organiseer uw kaarten door positie. Bijvoorbeeld, het opzetten van bepaalde pagina's alleen voor quarterbacks, running backs of brede ontvangers.

5 Organiseren van uw favoriete spelers of teams. Je kunt veelvouden pagina's met meerdere kopie├źn van uw favoriete speler te hebben.

Hints

  • Zoals bij elke investering, moet u uw huiswerk te doen en weten wat je aan begint. Wees voorzichtig bij de aankoop van kaarten online, en zorg ervoor dat je weet wat je betaalt voor.