7 Minute Workout Oefeningen

7 Minute Workout Oefeningen


Montage tijd in voor de oefening is niet makkelijk als je het druk hebt - gelukkig, er is een effectieve zeven minuten durende training die je hele lichaam uitoefent. Gewoon met behulp van uw lichaamsgewicht als weerstand, kan deze training profiteren van uw gezondheid en het vergroten van uw conditie. Knijp deze zeven minuten durende workout in uw dag wanneer u in het bijzonder worden gekraakt voor tijd.

Ermee beginnen

De zeven minuten durende workout bestaat uit oefeningen die uw lichaamsgewicht als weerstand. De oefeningen richten op verschillende delen van je lichaam om een ​​full body voordeel tot stand. Prestaties coach Brett Klika biedt een aantal overwegingen voor het begin van de oefening circuit. De oefeningen in de zeven minuten plan kan worden gebruikt voor gewichtsverlies en cardiovasculaire gezondheid en insuline te verbeteren. U kunt tussen negen tot en met 12 van de oefeningen te doen in het plan als u kiest, hoewel de zeven minuten durende plannen bevat alle 12 oefeningen met 10 seconden rust tussen elke. Doe elk van de negen oefeningen voor ongeveer 35 seconden met 10 seconden rust tussen elke of doe elk van de 12 voor 25 seconden met 10 seconden rust tussen hen.

Oefeningen 1-4

Het eerste deel van het circuit combineert de volgende vier oefeningen: jumping jacks, muur zit, push-ups en crunches buik. Om dit te doen jumping jacks, te beginnen door te springen en het verspreiden van je benen, het verhogen van je handen boven je hoofd, waardoor ze naar beneden met een andere springen en herhalen. Volg de muur zit bij zitten tegen een muur zoals je zou in een stoel en houd uw positie. Vervolgens doe push-ups met je lichaam in lijn van top tot teen op de vloer, omhoog te duwen met je armen en uzelf laten zakken totdat je bijna de grond raken. Last, voor abdominale crunches, liggen op je rug liggen met je knieën omhoog en beweeg je romp in de richting van je knieën.

Oefeningen 4-8

Het volgende deel van het circuit bestaat uit de volgende oefeningen: stoel step-up, squat, stoel triceps dip en plank. Voor stoel step-ups, stap op een stoel en terug naar beneden. Wissel je voorste been in de volgende herhalingen. Voor de squat, houd uw rug recht en laat je lichaam totdat je dijen parallel aan de vloer, dan terug naar de oorspronkelijke positie en herhaal. Chair triceps dips vereisen de stoel opnieuw - houd je voeten op de grond, je lichaam van de stoel, je ellebogen wijst terug en je handen grijpen de onderkant van de stoel, laat vervolgens jezelf en kom terug. Voor de plank, rust je onderarmen op de grond en je lichaam te verhogen terwijl je je tenen op de grond en je lichaam in lijn van top tot teen. Houd uw positie voor het toegewezen bedrag van de tijd.

Oefeningen 9-12

Het laatste derde van het circuit omvat de volgende oefeningen: hoge knieën, lunge, push-up met bovenlichaam rotatie en side plank. Voor hoge knieën, lopen in de plaats, het verhogen van uw knieën zo hoog mogelijk. Om een ​​lunge doen, stap voor met een voet, het verlagen van het andere been op de grond achter je en herhaal met het andere been in de voorste positie. Vervolgens doe een push-up, maar in plaats van te pauzeren bij een plank positie, hef uw lichaam op een arm en til je vrije arm up van uw kant om een ​​platte positie te creëren. Herhaal dit voor de andere kant. Voor de zijkant plank, rusten op je onderarm en richt je lichaam van top tot teen, alsof je probeert om tussen twee ruiten van glas passen en herhaal voor de andere kant.