Over Bridal Registry Lists

Bridal register lijsten zijn een waardevol middel van het laten bruiloftsgasten weten welke items van de bruid en de bruidegom wenst te ontvangen te helpen opzetten van hun nieuwe huis. De meeste gasten waarderen bruids register lijsten, omdat ze maken het gemakkelijk en handig om geschenken die het echtpaar zal zowel de behoefte en waarderen te kopen. Paren kunnen opzetten bruids register lijsten bij de meeste winkels in het hele land maanden voor de bruiloft om te douchen en bruiloftsgasten geven volop gelegenheid om het juiste cadeau te vinden.

Geschiedenis

Marshall Field's was het eerste warenhuis aan bruids register lijsten aan te bieden aan paren voorbereiden om te trouwen. De praktijk werd gestart in 1924 en liet de bruid en bruidegom op hun porselein, zilver en kristal patroon voorkeuren bekend om hun bruiloftsgasten te maken.
Sindsdien bruids register lijsten sterk geëvolueerd. Nu paren registreren voor alle soorten huishoudelijke artikelen, en hun bruids-register lijsten zijn meestal elektronisch beschikbaar in de winkel en online, het maken van winkelen voor huwelijksgeschenken heel handig.

types

Koppels maken typisch bruids register lijsten bij meerdere winkels, zodat ze een breed scala aan items kunnen ontvangen en bieden verschillende gave opties en prijsklassen aan hun gasten. Vaak is de bruids-register lijsten gemaakt bij warenhuizen en high-end winkels zijn onder andere de duurdere register items liggen porselein, kristal, zilver, formeel serveert gerechten en fijn linnen. Bridal register lijsten ontwikkeld aan grootwinkelbedrijven en meer standaard winkels in het algemeen alledaagse voorwerpen zoals keukengerei, handdoeken, lakens en servies voor regelmatig gebruik.

Kenmerken

Bridal register lijsten worden meestal gemaakt enkele weken voor het vrijgezellenfeest, vaak ten minste 2 maanden voor de bruiloft.
Koppels normaal bezoeken de winkel in persoon aanvankelijk items voor hun bruids-register lijsten. Veel winkels bieden suggesties voor wat items op bruids register lijsten op te nemen, en koppels gebruiken deze samen met hun eigen specifieke wensen bij het opstellen van hun bruids-register lijsten.
Typisch koppels kiezen tussen 8 tot 12 couverts van porselein en / of dagelijkse servies, zilver en / of dagelijkse bestek, kristal en andere glaswerk voor hun bruids-register lijsten. Meestal paren registreren voor ten minste twee sets van beddengoed en meerdere sets van badhanddoeken. Andere veel voorkomende bruids register lijst items zijn onder andere potten, pannen, bakvormen, kleine apparaten, kookgerei, vleesschotels, huishoudelijke decor en andere artikelen voor dagelijks gebruik.
Gasten kunnen meestal printen bruids register lijsten in de winkel of bekijk ze online op de website van de retailer. Typisch bruids-register lijsten verdelen de gevraagde items in categorieën (dwz glaswerk, keuken, bad), en een lijst van de hoeveelheid van elk item gewenst, hoeveel van elk item van het paar al heeft ontvangen, en de kosten van het item. Wanneer een item wordt gekocht van de bruids-register lijsten, worden de gewenste en vervuld hoeveelheden automatisch bijgewerkt.

voordelen

De voor de hand liggende voordeel voor bruids register lijsten is dat de bruid en de bruidegom kunnen registreren voor precies wat ze willen en nodig hebben om het opzetten van hun huishouden, zodat de gasten items het koppel zal echt dankbaar voor te kunnen kopen. Het is moeilijk om blindelings kopen een huwelijkscadeau, omdat de gasten niet weten welke specifieke items, kleuren en hoeveelheden nodig zijn zonder bruids register lijsten.

overwegingen

Het creëren van bruids register lijsten is relatief eenvoudig, maar het krijgen van het woord over waar het echtpaar is geregistreerd kan een beetje lastiger. Historisch gezien werd gezien als een slechte etiquette om deze informatie met de eigenlijke bruiloft uitnodiging bevat, maar waarbij het aan de bruid en de bruidegom families naar vrienden en familieleden te informeren over de bruids-register lijsten. Het is nu gebruikelijk om informatie over de bruids register lijsten in vrijgezellenfeestuitnodigingen omvatten, en sommige paren zijn nu op te nemen in hun huwelijk uitnodigingen ook.