Motion Sickness Patch Side Effects

Bewegingsziekte pleisters, die beschikbaar over-the-counter of recept, worden toegepast op de huid voorafgaand aan en tijdens reizen om de symptomen van reisziekte. De patches onderdrukken maagklachten, hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid en andere problemen ondervonden van de diverse vormen van reisziekte.

Vaak voorkomende bijwerkingen

De meeste mensen ervaren geen bijwerkingen van reisziekte patches. De meest voorkomende geringe bijwerkingen zijn droge mond, vermoeidheid, verwijde pupillen en wazig zicht.

Zelden voorkomende bijwerkingen

Sommige mensen kunnen meer ernstige reacties op wagenziekte patches, vooral receptplichtige sterkte. Zeldzame, maar meer significante bijwerkingen kunnen zijn pijn aan de ogen, desoriƫntatie, huiduitslag, moeite met plassen, slaapstoornissen, moeite met het kortetermijngeheugen en hartkloppingen.

Wat moeten we doen

Als u bijwerkingen ervaart van een bewegingsziekte patch, onmiddellijk verwijderen. Bij het ervaren van een van de hierboven genoemde ernstige bijwerkingen, ook bellen met uw arts meteen.

opname

Sommige mensen kunnen ontwenningsverschijnselen na het verwijderen van een bewegingsziekte patch die werd achtergelaten op langer dan aangegeven door verpakking of op recept instructies. De symptomen kunnen onder meer hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid.

alternatieven

Als u bijwerkingen van het gebruik van reisziekte pleisters te ervaren, zijn er alternatieven. Medicijnen zijn beschikbaar om reisziekte te onderdrukken, kan speciaal ontworpen accu-druk polsbanden worden gebruikt.