Hoe maak je een Doughnut-vormige cake Ice

Hoe maak je een Doughnut-vormige cake Ice


Vier een mijlpaal in de carrière van een politieman door het versieren van een cent om een ​​donut te lijken. Of maak de droom van een donut-liefhebbende kind uitkomen door ijsvorming een donut-vormige cake voor zijn verjaardag. Wat de gelegenheid ook mag zijn, het versieren van een taart te lijken op een donut is gemakkelijk en biedt indrukwekkende resultaten. Maak een donut-vormige cake blik authentiek door het aanbrengen van een gladde glazuur en het toevoegen van eenvoudige versieringen zoals veelkleurige hagelslag. Vrienden en familie zullen genieten van de professionele uitstraling van uw meesterlijke creatie.

instructies

1 Schep 1/4 kop van gekleurde buttercream icing op weerszijden van de taart. Gebruik een lichtroze of chocolade bruine kleur ijsvorming op echtheid.

2 Verspreid de kers rond het oppervlak van de donut taart met een taart mes. Zorg ervoor dat de taart mes niet het oppervlak aanraken van de taart, want het kan oppakken kruimels en ontsieren het oppervlak van het glazuur.

3 Voeg meer ijsvorming. Scoop icing 1/4 kopje per keer en glad over het oppervlak van de koek. De binnenzijde van het gat of langs de zijkanten van de cake niet ijs. Er moet een dikke laag glazuur bovenop de cake.

4 Dompel de kers mes in een kom met warm water en snel droog met keukenpapier. Glijden de warm mes over het oppervlak van de taart aan de kers glad. Herhaal dit proces, dompelen het mes in het water, drogen en vervolgens te gebruiken op een vlakke ondergrond met de slagroom te creëren.

5 Strooi veelkleurige of bruin snoep hagelslag onmiddellijk over de bevroren ondergrond. Dep de hagelslag op zijn plaats met uw vinger. Laat de kers op een korst gevormd door het te laten rusten gedurende 15 minuten voor het opslaan of serveren.

Hints

  • In plaats van een gladde glazuur, maakt een blik vormgegeven in door de glazuur mes in "S" vormen over het oppervlak van het glazuur.