Hoe om te weten wanneer om te delen gevoelens in een nieuwe relatie

Hoe om te weten wanneer om te delen gevoelens in een nieuwe relatie


Relaties vereisen weten wanneer je moet delen, wat te delen en hoe om te delen. Hoewel al deze materie, de eerste - weten wanneer delen - Trumps ze allemaal. Met name in een nieuwe relatie, als je niet weet wanneer je gevoelens de relatie kan voelen emotioneel gedreven delen, omdat je gevoelens te delen de hele tijd of emotioneel verstoken, omdat je lijkt nooit gevoelens te delen. Of het nu een eenvoudige vriendschap of nieuwe romantische relatie, het identificeren van de juiste tijd om gevoelens te delen dat je klaarstoomde om te slagen als je communiceert hoe je je voelt.

instructies

1 Overeenkomen met de aard van de gevoelens die je nodig hebt om te delen naar de juiste situatie. Als je het gevoel dat hij uw tijd samen is het minimaliseren, kies een tijd dat je alleen in plaats van het aanroepen van hem terwijl hij met andere vrienden. Mis het gesprek niet te benaderen als het niet de context past.

2 Praat over je gevoelens wanneer de andere persoon is aan de top van zijn emotionele spel. Benader hem toen hij wakker en in een goed humeur. Zelfs als je positieve gevoelens te delen aan het eind van een lange dag mag hij niet de energie om heen en weer bewegen in de manier waarop je nodig hebt.

3 Vraag hem of het een goed moment om te delen. Als u niet zeker bent van de andere persoon klaar is om je gevoelens te horen, vraag. Zeg: "Ik wil iets persoonlijks met jullie delen. Is het een goede tijd?"

4 Weten of de andere persoon is een denker of een voeler, zoals gecategoriseerd door Meyer-Briggs. Als de andere persoon vindt om te praten over gevoelens, dan kun je deze vaker doen, zelfs een aantal keer per dag. Als hij een denker, hoewel, plannen van de gesprekken in plaats van met vermelding van uw gevoelens elk ander uur.